Till toppen

Ultimata jullistan

Det känns som höst idag. Får inte riktigt det när juliga känslan och imorgon är det ju första advent. Men då ska det drickas glögg, pyntas och käkas pepparkakor. Så förhoppningsvis då kommer julkänslorna dundra in. 
 
Appropå jul! Jag satt i veckan och fyllde på och rensade i "Ultimata Jullistan" (min lista med jullåtar på Spotiy) när jag helt plötligts ser att första låten lades in i listan 2010! Jag har alltså filat på denna jullista i 4 år. Så ja, namnet passar ju faktiskt riktigt bra. För det är den mest ulitmata jullistan som finns... enligt mig. Har inte hittat någon som slår den. BAM!!  Ska direkt skriva in det på mitt CV.

"Pernilla Jungåker
Marknadsansvarig på Uppercut.se
Har även den mest ulitimata jullistan på Spotify" 
 
När jag tog denna bilden förut så kom Emil körandes ned för grusgången bakom mig.
Och där stod hans fru framåtböjd och visade häcken! Fint!
 
Har era julkänslor sköljt över er ännu?
 
0 kommentarer

BANGS

Det är så galet mycket att göra på jobbet idag. Imorgon är det nämlingen Black Friday och vi kommer ha vår största rea på hela året under 24 h. Mitt i allt stök så inser jag att jag saknar min snedlugg. Vet inte hur jag kom att tänka på det men alltid när jag blir stressad utöver det vanliga så börjar min hjärna tänka på andra oerhört viktiga saker som hur jag ska klippa mig nästa gång. Undrar vad jag hade funderat över om jag skulle bli president i USA? 
 
Emil blir alldeles generad av den sliskiga kindpussen :) 
0 kommentarer

Lopesan Baobab

Hej småfisar! Om 4,5 veckor så lämnar vi kalla gråa Sverige och åker till kanarieöarna. Längtar så sjukt mycket. till sol och värme. Dock så inser jag när jag ser tillbaka på bilderna från Maldiverna (då jag var i superform) att jag borde ta tag i träningen ordentligt nu. Har blivit alldeles för sporadiskt det senaste. Pernilla för fan nu skärper du dig! 

 
Hotellet, Lopesan Baobab, vi ska bo på har flera olika pooler och även en egen sandstrand vid en av dom. Vi ska åka med några vänner till oss, och precis som förra året blir mitt mål att lära dom dumheter. Emil är överlycklig att jag har några i min mentala ålder att leka med (dom är runt 5 och 7 år tror jag). 
 
Take me back to (the physical shape i had at) Kuredo Island - Maldiverna
1 kommentarer